craciun 2019 restaurant vatra neamului

 

Vă invităm la Spectacolul „Colindăm Doamne, Colind”, o tradiție consacrată la Restaurantul Vatra Neamului!

În seara de 20 Decembrie, la ora 19.00, veniți să primim cu sufletul magia Sărbătorilor de iarnă, încântați de colinde străvechi și clinchete de zurgălăi! Ne vor încânta cu cele mai frumoase colinde artiști precum Andrei Ioniță, AURA, Ansamblul folcloric „Sălcioara” și Ansamblul Artistic „Doina Ilfovului”. Întâmpinăm Nașterea Domnului cu sufletul deschis, alături de cei dragi nouă, într-o atmosferă de poveste!

Andrei Ioniță, semi-finalist al competiției X factor, prin intermediul pieselor sale elogiază lăuntricele simțiri ale sufletului uman, cu acorduri care pătrund în profunzime direct în suflet. Fiind pasionat de folclor și graiurile limbii române, reflectă în lucrările sale modelul existențial al cuvântului, acesta fiind nu doar un simplu instrument de comunicare ci și un adăpost al conceptelor, gazdă firii umane, ca interacțiune între simbol și acțiune.

Colectivul folcloric "Sălcioara", din satul Molovata Nouă, stânga Nistrului, culege folclorul din regiunea moldovenească, păstrând și promovând tradițiile și obiceiurile autohtone. În repertoriul colectivului se evidențiază cântece specifice zonei transnistrene, printer care se numără colinde străvechi, cântece de petrecere, populare, ucrainene, și rusești.

Ansamblul Artistic „Doina Ilfovului”, de la Centrului Cultural Buftea, condus de profesorul coregraf Daniela Mândroc, cuprinde dansatori de toate vârstele, de la copii la adulţi. Când aceștia intră în scena de spectacol cu ocazia diferitelor evenimente culturale, nu se opresc până nu interpretează cu aplomb și dăruire dansuri populare românești.

AURA - artistă emerită a Republicii Moldova, este una dintre cele mai apreciate interprete din Republica Moldova, cu o carieră de 25 de ani de activitate artistic. De fiecare dată reușește să creeze momente unice la cele mai importante evenimente din viața unui om. Acest fapt i se datorează dedicației, talentului, dar și experienței pe care a acumulat-o de-a lungul carierei. Prestația spectaculoasă, voia bună, dăruirea, măiestria și organizarea impecabilă ne vor fi asigurate din plin!

Prezentator: Nae Alexandru

Vă așteptăm să veniți împreună cu copiii, vom avea pentru ei un program special. Animatorii noștri vor avea grijă de buna lor dispoziție.

Cete de urători și maeștri ai muzicii autentice românești vor vesti Nașterea Domnului în atmosfera feerică a Nopții Sfinte. Vă așteptăm să ne bucurăm și să petrecem împreună!

Preț: 199 lei
Prețul include: meniu festiv & open bar.

Informații despre bilete și rezervări:
· 0725 557 555
· 021 350.33.20

Vă așteptăm cu drag!

 meniu craciun 2019 restaurant vatra neamului