revelion 2020 restaurant vatra neamului

 

Celebrăm un deceniu cu revelioane de poveste la Restaurantul Vatra Neamului! Noaptea dintre ani devine o tradiție consacrată, iar ediția de anul acesta vă așteaptă cu momente unice, demne de sărbătorit și de... povestit! Martorii distracției sunt cei care ne trec pragul an de an, semnând prezența în pași de dans. Pregătim o atmosferă de neuitat, bucate cu #GusturiDePovestit și un program artistic desăvârșit!

Printre artiștii invitați se numără Jam Band Odessa (Ucraina), Cristina Scarlat cu trupa sa (R. Moldova), Stela Botez (R. Moldova) și lăutarii Vatra Neamului, iar voia bună este asigurată! Am pregătit pentru voi concursuri, tombolă cu premii, dj și focuri de artificii, iar gazda serii va fi actorul Nae Alexandru. Cei mici vor avea parte de un loc de joacă special amenajat, cu animatori, castel gonflabil, tobogan și trambulină, consolă video și un meniu dedicat.

Meniul serii va include bucate tradiționale și moderne, o gamă variată de băuturi, bar de fructe, Gin Bar, bufet cu prăjituri de casă și tortul anului.

Prețuri:
- 499 lei, până pe 1 decembrie;
- 599 lei, după 1 decembrie;

Accesul copiilor de până la 3 ani este gratuit, iar pentru copiii de până la 10 ani prețul este redus cu 50%.

Evenimentul va începe la ora 21.00, pe 31 decembrie 2019.

Informații și rezervări: 0725 557 555/ 021 350.33.20

Vă așteptăm cu drag!

 

 meniu revelion 2020 restaurant vatra neamului