Stilul decorativ reprezintă o perfectă îmbinare sinestezică între elemente istorice, tradiţiile şi cultura neamului românesc de la origini şi până în prezent. Grija pentru valorile tradiţionale veritabile este consistent reflectată în originalitatea elementelor decorative, stilul  arhitectonic impunator şi ambianţa specifică ospetelor regale.

Arhitectura şi mobilierul, nobile prin origine şi forme, reflectă chintesenţa stilului tradiţional şi desăvârşesc specificul acestuia perfect conservat.

 


Bucătăria:

 

Uşa noastră este mereu deschisă pentru musafiri şi oameni dragi pe care îi cinstim cu cele mai gustoase bucate, deserturi parfumate şi licori fine. Gătim tradiţional româneşte pentru toţi cei care apreciază mâncarea adevarată făcută ca acasă dar ne inspirăm şi din tezaurul bucătăriei slavone. Respectând cele mai înalte standarte ale ospitalitaţii şi păstrând nealterat gustul preparatelor tradiţionale, am obţinut de-a lungul timpului prestigioase premii şi distincţii, care nu sunt decât dovada faptului că am reuşit să fim un nume de referinţă pe harta gastronomiei bucureştene.

 

Vinoteca:

 

Asemeni celor de la curţile regale, vinoteca noastră păstrează în condiţii optime o colecţie imensă de vinuri nobile de diferite indicaţii geografice, de la tradiţionalele vinuri de casă şi până la cele de colecţie cu o vechime de peste 20 de ani. Gama generoasă de băuturi fine poate  împăca cele mai pretenţioase gusturi şi preferinţe cu licori aromate precum: lichioruri franţuzeşti, vodka, cogniacuri, palincă etc.

 

Locul de joacă pentru copii:

 

Copilaşii au şi ei parte de bucurii la noi, când sunt veniți la cină cu toată familia şi sunt lăsaţi la camera de joacă. În spaţiul special amenajat pentru ei, animatorii si personalul specializat îi incântă cu baloane împletite, pictură pe faţă şi alte surprize. 

 

Trimite cerere de ofertă si disponibilitate: