Specialitatea Casei

Inapoi

Somon marinat în casă, servit pe blat de sare din Himalaya

Parfumat cu citrice și mărar, ca să fie în pas cu moda!
1/100/20
38,00 lei

Cotlet de berbecuț flambat

Servit cu sos din ghimbir – bun de te ascunzi ca să-l mănânci singur.
1/200/50
57,00 lei

Pastramă de oaie

Servită cu mămăliguță și smântână.
1/200/150
49,00 lei

Salată Olivier rețeta a. 1860

Rețetă cu vechime și istorie: carne de vită, mazăre verde și caviar roșu.
1/280
30,00 lei

Creveți regali serviți cu sos de divin Călărași

1/180
53,00 lei

Pate din ficat de pui, îmbătat cu divin Călărași

Fermecat cu sos de pomușoare până rezultă ce urmează...
1/150/100
28,00 lei

Mușchi de porc cu sos Glintwein, ciuperci și fasole roșie

Mâncare numai bună pentru acea zi din săptămână în care uităm de regim și ne „porcim” – la propriu și la figurat.
1/160/70/150
45,00 lei